De Verbindingsquiz

Een quiz die wordt gespeeld in groepen van maximaal 5 personen. We spelen 12 ronden van 4 vragen. Vragen kunnen overal over gaan en zijn soms moeilijk en soms makkelijk. De antwoorden op de 4 vragen hebben onderling een verband. Het is de bedoeling dat verband te vinden. Na 12 ronden hebben we dan 12 woorden, die onderling de uiteindelijke verbinding vormen.

Unieke Quiz, en dat gewoon in Veendam

Toen de dames van Kwisbox vorig jaar ineens iets anders dan een pubquiz moesten bedenken voor een vrijwilligersavond, werd een nieuwe quiz geboren. Nou ja… nieuw… naar het idee van BNNVARA’s “The Connection” werd een quiz in elkaar gezet die je, net als een pubquiz, in groepsverband kunt spelen.

Inmiddels draaien de dames de Verbindingsquiz, zoals deze gedoopt is, al enkele maanden in het Jakob Bruggemacentrum in Veendam. De zaal zit elke keer vol en de reacties zijn overweldigend! Een nieuwe quiz, waarvan er maar eentje in heel Nederland is en laat dat nou net in Veendam zijn!

Team- of verjaardagsuitje

De Verbindingsquiz is ideaal voor een feestje, verjaardag of teamuitje. En dat kun je gewoon bij ons organiseren! Je hoeft de rommel na afloop niet op te ruimen en wij doen de afwas! Neem voor alle info en de kosten even contact met ons op (telefoon, e-mail of contactformulier)