Hoofdsponsor JBC Masters
9 oktober 2022


Baansponsoren: 
Notariaat De Poel (Hoogezand)
Haarstudio M!NT (Muntendam)

Toernooi Weekend

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 organiseren wij een groot Darttoernooi weekend! Op de zaterdag spelen we het VEENDAM OPEN DARTS* en op zondag de JBC MASTERS. Beide dagen spelen we vanaf 13:00 uur een koppeltoernooi (max 32 koppels) en aansluitend een singletoernooi (max 64 deelnemers). Dat zijn dus 4 toernooien in één weekend! 
Wedstrijdtafel door Roger Hellebrand!
*Bij toezegging van een hoofdsponsor, kan de naam gewijzigd worden

Za. 8 oktober - VEENDAM OPEN DARTS

We starten om 13:00 uur met het koppeltoernooi.  De koppelwedstrijden gaan volgens het poulesysteem en winnaars- en verliezersronde. Tegen een uur of 15:30 (afhankelijk van koppeltoernooi) starten we met de singles. Deze gaan volgens het knock-out systeem en een "Lucky Losers Singletoernooi". 

Bij voorinschrijving (tot vrijdag 7 oktober 20:00 uur): Inleg € 7,50 per persoon voor de singles (1 gratis consumptie) en € 15,00 per koppel (2 gratis consumpties). Je voorinschrijving is pas na betaling definitief!  Bij voorinschrijving is er voor iedere darter een leuke gadget! (zolang de voorraad strekt).
Inschrijving op toernooi dag zelf: Singles € 10,00 en koppels € 15,00.  (Geen gratis consumpties en gadgets)

Money in - money out! = Inleg is Prijzengeld!
Bij de singles zijn er prijzen voor de nummers 1 t/m 8 en voor de koppels de nummers 1 t/m 4 en de finalisten van de verliezersronde. Prijzengeld "Lucky Losers Singletoernooi" is afhankelijk van het aantal deelnemers, inleg is dan € 2,50 per deelnemer.

Het gegarandeerde prijzengeld bedraagt € 750,- bij 48 singles en 24 koppels. Bij een volledig deelnemersveld loopt de prijzenpot op tot € 2000,- voor het gehele weekend!

UITLEG LUCKY LOSERS SINGLETOERNOOI

Alle spelers die in de 1e en 2e ronde verliezersronde van het Singlestoernooi verliezen of 2e ronde winnaarsronde verliezen, kunnen tegen inleg van € 2,50 euro meedoen aan het Lucky Loser Toernooi. Dit is een knock-out toernooi zonder verliezersronde. Best of 3 legs (finale Best of 5). Inleggeld = prijzengeld

Zo. 9 oktober - JBC Masters

Op zondag sponsort het JBC zelf het toernooi en wordt het prijzengeld over de gehele dag sowieso met € 250,- verhoogd!

We starten om 13:00 uur met het koppeltoernooi.  De koppelwedstrijden gaan volgens het poulesysteem en winnaars- en verliezersronde. Tegen een uur of 15:30 (afhankelijk van koppeltoernooi) starten we met de singles. Deze gaan volgens het knock-out systeem en een "Lucky Losers Singletoernooi".

Bij voorinschrijving (tot vrijdag 7 oktober 20:00 uur): Inleg € 7,50 per persoon voor de singles (1 gratis consumptie) en € 15,00 per koppel (2 gratis consumpties).  Je voorinschrijving is pas na betaling definitief!  Bij voorinschrijving is er voor iedere darter een leuke gadget! (zolang de voorraad strekt).
Inschrijving op toernooi dag zelf: Singles € 10,00 en koppels € 15,00. (Geen gratis consumpties en gadgets)

Money in - money out! = Inleg is Prijzengeld!
Bij de singles zijn er prijzen voor de nummers 1 t/m 8 en voor de koppels de nummers 1 t/m 4 en de finalisten van de verliezersronde. Prijzengeld "Lucky Losers Singletoernooi" is afhankelijk van het aantal deelnemers, inleg is dan € 2,50 per deelnemer.

Het gegarandeerde prijzengeld bedraagt € 1.000,- bij 48 singles en 24 koppels. Bij een volledig deelnemersveld loopt de prijzenpot op tot € 2000,- voor het gehele weekend!